Web Design

 • Coming soon

  €70.00 EUR One Time
  Porosit tani
  • 1 Faqe

   0 Revizione te pjeserishme

   Hosting Standard viti i pare falas

   1 importime ne te dhena te gatshme (Word, Excel, Powerpoint)

   0 importime manuale

   CMS - Wordpress

   1 jave perkrahje profesionale

   Hapja e faqeve ne rrjete sociale

 • Promovim Biznesi

  €350.00 EUR One Time
  Porosit tani
  • 5 Faqe

   2 Revizione te pjeserishme

   Hosting Standard viti i pare falas

   100 importime ne te dhena te gatshme (Word, Excel, Powerpoint)

   10 importime manuale

   CMS - Wordpress

   1 muaj perkrahje profesionale

   Hapja e faqeve ne rrjete sociale

 • E-Commerce

  €700.00 EUR One Time
  Porosit tani
  • 10 Faqe

   5 Revizione te pjeserishme

   Hosting Fives viti i pare falas

   500 importime ne te dhena te gatshme (Word, Excel, Powerpoint)

   100 importime manuale

   CMS - Wordpress, WooCommerce

   3 muaj perkrahje profesionale

   Hapja e faqeve ne rrjete sociale

 • Web Application

  €0.00 EUR One Time
  Porosit tani
  • HTML, CSS, JS, PHP, MySQL

   Frontend

   Backend

   Instalim serveri

   Konfigurim i sigurise

   Amazon/DigitalOcean

   Dokumentacion perdorimi

   6 muaj perkrahje profesionale

   Cmimi dhe koha zhvillimit

   u dergohet me email

Powered by WHMCompleteSolution